Vásárlási információkFizetési és szállítási módok

Készpénzes fizetés, telephelyünkön történő átvétellel - 0 Ft

Lehetőség van a megrendelt termékek telephelyünkön történő átvételére is - ELŐZETES EGYEZTETÉS UTÁN. Ez esetben munkatársaink legkésőbb a megrendelést követő 48-72 órán (2-3 munkanapon) belül értesítik Önt a csomag elérhetőségével kapcsolatosan.
Figyelem, telephelyünkön csak készpénzes fizetésre van lehetőség, kártyás fizetésre nincs!

Utánvét, postai házhozszállítással - 1500 Ft

Fizetés az áru átvételekor készpénzben a kézbesítőnek.

Előre fizetés, postai házhozszállítással - 750 Ft

Megrendelés után egy PDF számlát küldönk mely tartalmazza a fizetendő összeget és a bankszámlaszámunkat. Az összeg számlánkon megjelenése után a terméket postázzuk.

Kártyás fizetés, postai házhozszállítással - 750 Ft

Interneten keresztül is fizethet bankkártyával, az OTP Bank által nyújtott szolgáltatás segítségével. Teljesen biztonságosan, 128 bites titkosítással védetten küldheti el bankkártya adatait a bankba. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
A szállításról még

Futárszolgálat

Házhozszállítás Magyarország teljes területére

A Pokr webáruházban vásárolt termékek házhozszállítása jellemzően postai úton történik, az MPL közreműködésével.
Kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben (08:00 - 17:00 óra között) is elérhető címet, mobiltelefonszámot legyen kedves megadni.

A szállítás díja a fizetés módjától is függ, lásd "Fizetési és szállítási módok"

Szállítás határidő: megrendelés után 3 munkanappal.
Garancia

Minden termékre az átadástól számított 12 hónapig garanciát vállalunk. Ezért kérjük, hogy a számlát őrizzék meg, hiszen a garanciát csak a számla megléte esetében tudjuk érvényesíteni.

A garancia a megvásárolt áru esetében természetesen csak a tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Termékeinkre 30 napos feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. (A pénvisszafizetés csak a termékekre vonatkozik, a szállítási költségre nem.)

Az esetlegesen sérült, hibás termékeket kicseréljük. Házhozszállítás esetén a cserélendő árú telephelyünkig történő eljuttatásának költségeit a vevő állja, a csereárú kiküldésének költségeit pedig mi álljuk. Figyelem, portósan vagy utánvéttel érkező csomagokat nem áll módunkban átvenni. Kérjük minden esetben egyeztessen velünk előre a későbbi félreértések elkerülése végett.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a vevoszolgalat@pokr.hu címen.Vevőszolgálat

Áruházunk jellemzően webáruház, telephelyünkön ügyfélszolgálat található, bemutató raktárkészlettel, így a kényelmetlenségek elkerülése végett személyes megkeresés előtt feltétlenül egyeztessen e-mail-ben vagy telefonon.

Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a telephelyünkön bankkártyát nem áll módunkban elfogadni, így ha Ön mindenképpen kártyával szeretne fizetni és személyesen venné át a terméket, akkor az online felületen vigye végig a vásárlást, kártyás fizetést választva.

Az áru a sikeres fizetési tranzakció majd kollégánkkal történő egyeztetés után vehető át telephelyünkön.

E-mail: vevoszolgalat@pokr.hu
Telefon (mobil): 06-20 482-5322 (az iroda nyitvatartási idejében)
Cím: 1145 Budapest, Varsó u. 31.
Nyitva tartás: minden munkanap 9.00 - 17:30

Az oldalt üzemelteti

Hunet Kft.
Cím: 1145 Budapest, Varsó u. 31.
Adószám: 12060245-2-42
EU-s közösségi adószám: HU12060245
Cégjegyzékszám: 01-09-462043